گروه نمایشی ترنم با همکاری انجمن نمایش شهرستان آباده اجراهای خیابانی و شاد را در نوروز برای مسافران نوروزی و همشهریان از ۲ فروردین ماه در میدان انقلاب به اجرا برد.
به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از فارس، این تئاتر خیابانی با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزشگاه هنرهای نمایشی ترنم و موسسه ترنم آپاتیه در میدان انقلاب هر روز ساعت 13:30 به اجرا گذاشته شد
تئاتر پینوکیو تبارشناسی داستان دروغ و تنهایی به نویسندگی سجاد افشاریان و طراحی و کارگردانی نوید جعفری و تهیه کنندگی محمد شکروی از یکم تیرماه در سالن بلک باکس مجموعه هنر شهر آفتاب به روی صحنه می رود.
نمایش «روزی روزگاری ،سگی» کاری از گروه هنری ترنم به کارگردانی و سرپرستی امید سبیلی از هفتم اردیبهشت ماه 1401 در سالن آمفی تئاتر شهر آباده به مدت 14 روز روی صحنه می رود.
نمایش «مریتوکراسی» در جهرم نمایش «مریتوکراسی» به نویسندگی و کارگردانی حسین حسین زاده جهرمی از تاریخ 24 الی 31 خردادماه در سالن فردوسی شهرستان جهرم به روی صحنه رفت.
نمایش سیندرلا و دار و دسته میکروب ها در جشنواره تئاتر معلولین خلیج فارس بوشهر کاری از گروه هنری ترنم با همکاری مرکز توانبخشی غدیر موفق به دریافت جوایز مختلف شد.