پس از اجرا در شیراز
تئاتر فیزیکال «بی خوابی» در جشنواره بین المللی فیزیکال گرجستان

تئاتر فیزیکال «بی خوابی» در جشنواره بین المللی فیزیکال و رقص گرجستان 2

تئاتر فیزیکال «بی خوابی» در جشنواره بین المللی فیزیکال و رقص گرجستان 3

تئاتر فیزیکال «بی خوابی» در جشنواره بین المللی فیزیکال و رقص گرجستان 4

تئاتر فیزیکال «بی خوابی» در جشنواره بین المللی فیزیکال و رقص گرجستان 5

تئاتر فیزیکال «بی خوابی» در جشنواره بین المللی فیزیکال و رقص گرجستان 6
نمایش خیابانی محیطی بی خوابی به کارگردانی شیما پور سهم الدین و مسعود احمدی در جشنواره بین المللی تئاتر گرجستان به اجرا در میآید.
به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از فارس، نمایش خیابانی محیطی «بی خوابی» به نویسندگی مسعود احمدی و کارگردانی شیما پور سهم الدین و مسعود احمدی پس از اجرا در مکانهای مختلف شهر شیراز به جشنواره بین المللی فیزیکال گرجستانMovment physical &Dance theatre international festival Tebilisi راه یافت.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است : در جهان امروز عده ای خود را به خواب زدهاند و عده ای سعی در بیدار کردن آنها دارند.
«بی خوابی» بدون دیالوگ و با دو پرسوناژ مبتنی بر زبان بدن و فرم با بازی : غزال رفیعی ، آرزو عرب زاده در این جشنواره اجرا خواهد شد.
پخش آنلاین این نمایش از طریق یوتیوب در روز یکشنبه ۲۳ سپتامبر ساعت ۱ ظهر به وقت گرجستان و ساعت ۱ و ۳۰ دقیقه به وقت ایران قابل مشاهده است.