در حال بارگذاری ...
دبیر سی و یکمین جشنواره تئاتر استانی فارس:

سلامت تئاتر در گرو پایبندی به اخلاق و معرفت هنر است

دبیر سی و یکمین جشنواره تئاتر استانی فارس در آیین اختتامیه گفت: اصلی ترین وظیفه و رسالت هنر و هنرمند پایبندی به اصول انسانی است.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از فارس، کاظم روزیطلب پیشکسوت تئاتر در آیین پایانی سی و یکمین جشنواره تئاتر استانی فارس ضمن قدردانی از مجموعه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ، انجمن هنرهای نمایشی و ستاد اجرایی گفت: جشنواره بخش کوچکی از فعالیت فعالان تئاتر در فارس است و اصل بر این بوده جشنواره ثمره اجرای رو در رو با مخاطب باشد.

دبیر جشنواره استانی تئاتر با اشاره به نحوه انتخاب اعضای هیئت انتخاب و داوری این جشنواره افزود: پس از حمایت مدیرکل و معاونت هنری اداره کل در خصوص این طرح اسامی هنرمندان بسیاری در گرایش های مختلف در استان بررسی و رصد شد و ب محوریت قرار دادن اصول اخلاقی و انسانی ، فعالیت مستمر در سالهای اخیر ، خلاقیت و سوابق فعالیت تعدادی ازاین هنرمندان جهت حضور در این رویداد معرفی شدند که به دلیل عدم حضور تنی چند نهایتا این هیات ۷ نفره بازبینی و هیات ۴ نفره داوری انتخاب شدند.

استاد روزیطلب با تاکید بر حفظ امانت داری و بررسی کارشناسی آثار در هیات بازبینی افزود: بی تردید هیات بازبینی جشنواره بدون دخالت سلیقه و یا وابستگی گروهی کارها را در سلامت کامل بررسی کردند که در این میان نمایشی نوشته مجتبی حسینی قیری و نمایش دیگری از فسا با بازی منوچهر محسنی از اعضای هیات بازبینی بدون توجه به حضور این هنرمندان در هیات بازبینی ، قضاوت و در مرحله بازبینی رد شد

وی در ادامه افزود :همانگونه که نمایشی دیگر با بازی مهری منصوری بدون حضور و رای ایشان تنها با رای و قضاوت ۶ عضو دیگر تایید شد و در نهایت پس از معرفی ۱۶ نمایش نهایی، نمایش گاوچران های مفرغی به نویسندگی سعید رضا خوش شانس داور جشنواره و کارگردانی نوید جعفری ناظر در هیأت بازبینی و داوری که رای مثبت ۷ عضو بازبینی را به همراه داشت به خواست کارگردان جهت رعایت قانون و عدم پیش آمدن هر شائبه ای از بخش مسابقه خارج شد.

دبیر سی و یکمین جشنواره تئاتر استانی فارس با بیان اینکه این نشانه بلوغ هنرمندان حاضر در این جشنواره بوده است گفت: همانگونه که هیات داوران هرچند یکی از بهترین بازیگران زن جشنواره را شایسته رتبه نخست می‌دانستند به دلیل حضور ایشان در هیات انتخاب آثار از گردونه رقابت خارج و از آن به عنوان رنج داوری یاد کردند.

کاظم روزیطلب افزود: جای بسی خوشحالی است که شاهد چنین رفتارهای اخلاق گرایانه و اصولی از سوی هنرمندان فعال استان فارس در مقابل عده بسیار قلیلی هستیم که اینچنین نمی اندیشند ، که معرفت و اخلاق را بر هر نظری ارجح تر است و بی گمان تئاتر فارس نیازمند همین روحیه برای رشد و اعتلای اصولی است، باشد که صحنه مقدس تیاتر از وجود افراد بی دانش و اخلاق پاک شود.

دبیر سی و یکمین جشنواره تئاتر استانی فارس در خاتمه ضمن قدردانی از گروه های شرکت کننده در این رویداد اظهار امیدواری کرد شاهد اتفاقاتی فرخنده با حضور هنرمندان واقعی و ارزنده در آینده تئاتر فارس باشیم و با پایان همه گیری کرونا مجددا رونق و اجرای عمومی تئاتر را شاهد باشیم.




مطالب مرتبط

«۱۱۳ دقیقه پس از غروب» در لار به روی صحنه رفت

«۱۱۳ دقیقه پس از غروب» در لار به روی صحنه رفت

نمایش «۱۱۳ دقیقه پس از غروب»، به کارگردانی و تهیه‌کنندگی علی فخری، پس از یک دوره اجرای موفق در اوز، از ۴ تا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در تماشاخانه استاد جمالی لار به صحنه رفت.

|

نظرات کاربران