در حال بارگذاری ...

کارگردان شیرازی: تابلوهای تبلیغاتی شیراز به معرفی هنر تئاتر اختصاص یابند

سید محمد هادی هاشم‌زاده کارگردان تئاتر با اعتقاد به اینکه هنرهای نمایشی به تبلیغات شهری نیاز دارد،گفت: متأسفانه شهرداری شیراز بیلبوردهای خود را به تبلیغات هنری اختصاص نمی‌دهد و هنرمندان عرصه تئاتر جایی برای تبلیغ در این شهر ندارند. شایسته است تابلوهای تبلیغاتی شیراز به معرفی هنر تئاتر اختصاص یابند.

به گزارش تئاتر فارس ، سید محمد هادی هاشم‌زاده ر در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: در سال‌های اخیر با فعال شدن گروه‌های نمایشی مختلف رو به رو بوده‌ایم و به همان اندازه تماشاگران این حوزه نیز افزایش پیدا کرده‌اند و همین مسئله باعث شده یک رقابت ناخواسته بین گروه‌ها شکل بگیرد.

 

۲بیلبورد سهم تبلیغات هنری در شیراز

این کارگردان تئاتر ادامه داد: بدون شک تبلیغات نقش مؤثری در افزایش مخاطبان هنرهای نمایشی دارد. این در حالیست که اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس تنها از ۲تابلوی تبلیغاتی بهره می‌برد. یکی از این تابلوها در نزدیکی در ورودی تالار حافظ نصب شده و تابلوی دیگر در میدان نمازی قرار دارد.

هاشم‌زاده اضافه کرد: متأسفانه تعداد تابلوهای بیلبوردی فرهنگ و ارشاد محدود است و با رایزنی‌های انجام شده با شهرداری برای اختصاص بیلبوردهای شهری به تبلیغات هنری هنوز شاهد این اتفاق در شهر شیراز نیستیم و شهرداری حاضر نشده است حتی یک تابلوی تبلیغاتی را به اطلاع‌رسانی‌ها در عرصه هنر اختصاص دهد.

 

شهرداری حمایت نمی‌کند

وی بیان کرد: در سایر استان‌ها وقتی قراراست تئاتری به روی صحنه برود اداره‌ کل ارشاد با تعاملاتی که با شهرداری دارد بودجه‌ای را به اجراهای عمومی اختصاص می‌دهد اما این نوع رویکردها در شهر شیراز دنبال نمی‌شود. متأسفانه بودجه‌های فرهنگی هنری شهرداری صرف کمک به هنر و به ویژه تئاتر این شهر نمی‌شود.

این کارگردان یادآور شد: بسیاری از ارگان‌ها و سازمان‌ها تصور می‌کنند تنها اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس متولی فرهنگ و هنر است. در صورتی که تمام ارگان‌ها و سازمان‌ها بایستی دست به دست هم دهند، کمک کنند تا فرهنگ و هنر در شیراز پیشرفت کند.

وی عنوان کرد: در شرایط کنونی مردم نیاز بیشتری به سرگرمی، تفریح و اتفاقات هنری دارند و ضروری است که توجه بیشتری به عرصه فرهنگ و هنر شیراز شود چراکه شیراز از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بسیاری در این زمینه برخوردار است.

 

عدم تخصیص بودجه‌های حمایتی به هنرمندان

هاشم‌زاده به بیان سایر مشکلات افراد فعال در عرصه هنرهای نمایشی فارس پرداخت و گفت: در گذشته اجراهای عمومی تئاتر مورد حمایت قرار می‌گرفت و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد مبلغی را برای این اجراها به هنرمندان پرداخت می‌کرد اما سالهاست که شاهد این نوع اقدامات از سوی متولیان فرهنگی نیستیم. این در حالیست که هنرمندان در شهرهایی مانند تهران از این حمایت‌ها برخوردار هستند.

او ، واقع شدن سالن‌های تئاتر در مناطق نامناسب شهر را از دیگر مشکلات افراد فعال در این عرصه دانست و افزود: تئاتر در گذشته در مناطقی از شهر شیراز شکل گرفته که امروزه مخاطب زیادی ندارد . به عنوان مثال سالن استاد لایق در دروازه کازرون شیراز که در محدوده مرکزی شهر قرار دارد در حال حاضر به دلیل وجود معتادان متجاهر در این منطقه با انواع ناهنجاری‌های اجتماعی مواجه است و شهروندان رغبتی برای حضور در این اماکن ندارند.

 

شرایط نامطلوب سالن‌های تئاتر از نظر مکانی

این کارگردان جوان ادامه داد: متأسفانه وجود این افراد در مکانی که در آن هنرمندان و علاقمندان به هنر رفت و آمد می‌کنند شرایط نامطلوبی را ایجاد کرده است.

وی اضافه کرد: سالهاست که افراد فعال در عرصه تئاتر شیراز برای فعالیت‌های خود در این مکان با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند و با وجود نامه‌نگاری‌ها و درخواست‌های بسیاری که برای حل این معضل شده اما هنوز هم این مشکل همچنان باقی است‌.

هاشم‌زاده افزود: سالن‌های تئاتر بایستی در مناطق مناسب‌تری راه‌اندازی شود تا همه مردم دسترسی راحت‌تری به این مکان‌ها داشته باشند.

نبود نور کافی و امکانات لازم در سالن‌های تئاتر

هاشم‌زاده نبود نور کافی در سالن‌های تئاتر شهر شیراز را از دیگر مشکلات افراد فعال در این عرصه قلمداد کرد و گفت: متأسفانه سالن‌های تئاتر در شهر شیراز دارای نور کافی نیستند و از امکانات لازم بهره نمی‌برند.

 

 

 




مطالب مرتبط

نظرات کاربران